dijous, 17 d’octubre del 2013

Influència del cinema a l'educació

El cinema no només està ideat per l'entreteniment dels seus espectadors, sinó que, a més, disfressat, té un gran poder educatiu. 




El cinema; aquesta barreja d'imatges, sons, actors, actrius que conformen les històries; és capaç de transmetre tot allò que el guionista es proposi. Mitjançant les pel·lícules es pot influenciar molt en les persones i en la seva manera de pensar.

Podem aprendre molts anys d'història amb les pel·lícules, i també valors pels quals tots hauríem de guiar-nos, l'amistat, l'amor... Qualsevol valor pot ser transmès mitjançant les creacions audiovisuals. Podem conèixer diferents estils de vida, països i les seves costums, i també augmentem la nostra capacitat d'empatitzar si ens posem a la pell dels protagonistes. 

Fent un anàlisi profund d'aquestes, encara es pot aprendre més. Entendre cada detall, el perquè de tot, des del més petit al més gran que apareix a la pel·lícula, i valorant les lliçons morals que aquestes ens ofereixen, podem augmentar la nostra capacitat intel·lectual i formar-nos una mica més com a persones. 

A més d'això, també uneix als amics i la família, un fet molt educatiu el fet de poder passar temps amb els teus i aprendre d'ells. 

És una manera més amena d'aprendre sobre tot allò que és necessari reforçar, i més ara, que hi ha pel·lícules de totes les temàtiques possibles i mil opcions a les que recórrer. 

Per fer aquesta entrada he consultat diverses pàgines web, les fonts de les quals, a l'hora de citar-les, no les he trobat.

1 comentari:

  1. Entenc que t'has documentat per fer una tant interessant entrada. Llavors, hauríes de citar les fonts.

    ResponElimina